Madonna vine in Romania

Diva pop vine in august:X am vazut eu la stiri:)), si nu vine singura... vine cu Paul Oakenfold care va mixa in deschidere.
Deci azi s-a anuntat oficial ca Madonna v-a concerta in romania la sfarsitul lunii august in ziua de 26. Concertul din acea zi va fi cel mai mare dintre toate care au fost in Romania pana acum. Acesta face parte din Sticky & Sweet Tour, turneul de promovare al albumului "Hard Candy" care a fost extins si anul acesta dupa succesul extraordinar din 2008. Se aude ca diva va primi onorarii in jurul sumei de 2 milioane de dolari americani... suma imensa doar pentru o 4 ore de concert, dar ce sa facem... e Madonna.
Biletele se vor pune in vanzare la Diverta in data de 3 martie avand cel mai mic pret de 120 RON pentru locurile din spate, biletele din fata-600 RON si biletele VIP-800 RON.

Miles Away:


4 minutes:


Give it 2 Me:

Comments

1 Response to "Madonna vine in Romania"

Anonim spunea... 14 martie 2009 la 10:01

Salut
Pe 30 mai sărbătorim Ziua Bloggerilor Bucureşteni (ZBB). Vor avea loc concerte, video-proiecţii, târguri de blogging, expoziţii, vânzări de produse ale bloggerilor, petreceri etc.
Informaţii şi înscrieri pe ZBB-2009.RO.
Trimite mai departe mesajul sa circule in blogosfera.
Si cum vad ca esti un pasionat al muzicii la curent cu evenimentele, ai putea chiar sa ai momentul tau in care sa ne vorbesti despre ce concerte mai au loc in Romania anul acesta
Multumim

Trimiteți un comentariu

Cine este mai pitipoanca?